headerimage

Over ons vlees

Vlees 

Ons Varkensvlees 


Van een ambachtelijke slager mag u altijd iets meer verwachten, daarom hebben wij varkensvlees van het wroetvarken. Deze staan bekent om zijn uitstekende vleeseigenschappen. Het vlees van het wroetvarken heeft een fijne struktuur en een laag vetgehalte. In de wroetstal hebben de varkens meer bewegingsruimte, en een dikke laag met strooisel zorgt er voor dat ze confortabel kunnen liggen en wroeten. Ook kunnen ze de hele dag door voedsel nuttigen en beschikken ze over vers water. Als slager hebben we respect voor dier, mens en milieu. Voor meer informatie en video`s over het wroetvarken, bekijk de website www.wroetvarken.nl

Ons rundvlees


Ons rundvlees is afkomstig van geselecteerde rundveebedrijven in Nederland. De dieren grazen zomers buiten en hun menu bestaat dan uit vers gras en worden bijgevoerd met granen, mais, aardappelen en lucerne (lux gras met een hoge voedingswaarde). Ze hebben alle ruimte in de wei en op stal en worden met aandacht verzorgd. Deze respectvolle aanpak proef je, door zijn malsheid, zijn fijne structuur van draad en de authentieke rundvlees smaak. Zoals het vroeger was en zoals het hoort te zijn.

U bent wat u eet. Dat geld niet alleen voor ons mensen maar ook de dieren. Zoals u hebt kunnen lezen werken wij er iedere dag aan om topkwaliteit te leveren. Wij kunnen van ieder dier precies vertellen waar en hoe het is opgegroeid. Vanwege de zorgvuldige registratie en indentificatie is goede controle mogelijk. Wij willen u hierbij graag uitnodigen om dit vlees eens te proberen. U loopt dan wel het risico dat u nooit meer anders wilt, maar dat is dan ook juist onze bedoeling.

 

OPENINGSTIJDEN  

 Adres

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

8.00 - 18.00

8.00 - 18.00

8.00 - 18.00

8.00 - 18.00

8.00 - 20.00

7.00 - 16.00

Bestellingen op afspraak

                                       

Slagerij de Pallert

Pallert 28

7761 BV Schoonebeek

0524-223352

info@slagerijdepallert.nl

www.slagerijdepallert.nl                     

 


Webdesign: www.dvhp.nl